orosoptik.sk | Kontaktné šošovky
oros optik látszerész
8124
page-template-default,page,page-id-8124,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Kontaktné šošovky

cooper
johnson
bausch
ciba
image001

Coopervison:

My Day:

Prirodzená súčasť dňa pre vašich klientov
Vytvoriť jednodňovú kontaktnú šošovku bez kompromisov medzi pohodlím, priedušnosťou a jednoduchou manipuláciou. MyDay, jednodňové kontaktné šošovky, spĺňajú všetko. Bez kompromisov.
Vďaka efektívnemu spôsobu využitia silikónu v transporte kyslíka a jedinečnej Smart Silicone technológii, jednodňové šošovky MyDay prinášajú optimálnu rovnováhu medzi priepustnosťou, pohodlím a manipuláciou.
Spýtajte sa svojho očného špecialistu aké výhody Vám môžu dať jednodňové kontaktné šošovky MyDay.

image001

Proclear 1 day:

Pokiaľ nosíte jednorazové šošovky, určite viete, že sú komfortné. Keďže sa vymieňajú každý deň, sú pre nosenie tou najzdravšou voľbou. Preto kontaktné šošovky Proclear 1 Day majú hodnotu mimoriadneho pohodlia po celý deň nosenia.

Všetko vďaka PC Technology&trade, ktorá sa používa pri výrobe šošoviek radu Proclear;. PC znamená fosforylcholín, ktorý obsahuje molekuly hydrofilné a biokompatibilné s ľudským telom. Vďaka PC Technology™ šošovka Proclear 1 Day udržuje vodu dlhší čas a bude mať nižšiu dehydratáciu. PC Technology™ tiež priťahuje a viaže vodu na povrchu šošovky a vytvára tak štít, ktorý udržiava šošovky čisté a funkčné. To znamená, že šošovka Proclear 1 Day zostáva hydratovanou, čo jej pomáha vytvárať celý deň pocit vlhkosti a pohodlia.

Šošovky Proclear 1 Day sú denné jednorazové kontaktné šošovky*, ktoré majú povolenie od FDA a sú určené pre: „pre nositeľov kontaktných šošoviek, ktorí cítia mierne nepohodlie alebo príznaky súvisiace so suchosťou počas nosenia šošoviek.“

image003

Biofinity:

Ak len s kontaktnými šošovkami začínate alebo už ich nosíte, rad šošoviek Biofinity od spoločnosti CooperVision je určený na splnenie tých najnáročnejších potrieb.

Umenie komfortu

Čo sa týka kontaktných šošoviek, my v spoločnosti CooperVision chápeme význam komfortu. Dôvodom, je že naše kontinuálne kontaktné šošovky Biofinity sú vyrábané technológiou Aquaform® Comfort Science™. To znamená, že nositelia týchto šošoviek mať prínos z:

prirodzene hydrofilnej šošovky, ktorá v sebe viaže vodu a minimalizuje tak dehydratáciu
šošovky, ktorá zostáva zmáčanlivá aj bez potreby prísad zvlhčujúcich látok
nižšieho modulu pružnosti šošovky, ktorá je mäkká a pohodlná
Aquaform Comfort Science vám poskytuje pohodlné a zmáčanlivé kontaktné šošovky, ktoré dýchajú.

unnamed

Biofinity Toric:

Ak len s kontaktnými šošovkami začínate alebo už ich nosíte, rad šošoviek Biofinity od spoločnosti CooperVision je určený na splnenie tých najnáročnejších potrieb nositeľov s astigmatizmom.

Umenie komfortu

Čo sa týka tórických kontaktných šošoviek, my v spoločnosti CooperVision chápeme význam komfortu. Dôvodom je, že naše mäkké tórické kontaktné šošovky Biofinity sú vyrábané technológiou Aquaform® Comfort Science™. To znamená, že nositelia týchto šošoviek majú prínos z:

prirodzene hydrofilnej šošovky, ktorá v sebe viaže vodu a minimalizuje tak dehydratáciu
šošovky, ktorá zostáva zmáčanlivá aj bez potreby prísad zvlhčujúcich látok
nižšieho modulu pružnosti šošovky, ktorá je mäkká a pohodlná
Technológia Aquaform Comfort Science Vám poskytuje pohodlné a zmáčanlivé kontaktné šošovky, ktoré dýchajú.

Zabezpečenie stability

Pre nositeľov s astigmatizmom je dôležité, aby kontaktné šošovky poskytovali vynikajúcu stabilitu a ponúkli jasné a čisté videnie. Šošovka Biofinity toric má optimalizovanú geometriu šošovky, ktorá umožňuje orientáciu do stabilnej a predvídateľnej polohy.

unnamed (2)

Proclear multifocal:

Multifokálne kontaktné šošovky Proclear multifocal sú určené pre nositeľov na korekciu dvoch častých problémov: presbyopie a suchosti očí.

Multifokálne šošovky CooperVision využívajú PC Technology™. PC znamená fosforylcholín, ktorý obsahuje molekuly hydrofilné a biokompatibilné s ľudským telom. Vďaka PC Technology™ šošovka Proclear multifocal udržuje vodu dlhší čas a bude mať nižšiu dehydratáciu. PC Technology™ viaže vodu na povrchu šošovky a vytvára tak štít, ktorý udržiava šošovky čisté a funkčné. To znamená, že šošovka Proclear multifocal zostáva hydratovanou, čo jej pomáha celý deň vytvárať pocit vlhkosti a pohodlia.

Multifokálne šošovky Proclear multifocal* majú povolenie od FDA a sú určené pre: „ nositeľov kontaktných šošoviek , ktorým poskytujú lepší komfort a ktorí cítia mierne nepohodlie alebo príznaky súvisiace so suchosťou počas nosenia šošoviek.“

Vynikajúce videnie na každú vzdialenosť je hlavnou vlastnosťou multifokálnych kontaktných šošoviek. Šošovka Proclear multifocal využíva Balanced Progressive™ Technology spoločnosti CooperVision; sú to dve rozličné optické konštrukcie na zabezpečenie výnimočného videnia – blízku, ďalekú a aj strednú vzdialenosť.

Ak potrebujete vyšší rozsah dioptrií šošoviek Proclear multifocal XR.

image005

Biofinity multifocal:

Presbyopia je vadou, ktorá môže ovplyvniť kvalitu vášho života – od zaostrenia na blízke predmety napr. mobil, až po náročné videnie v tme či slabom svetle. Teraz s multifokálnymi kontaktnými šošovkami Biofinity môže vidieť nablízko, aj do diaľky bez zníženia pohodlia, či ostrosť videnia.

Umenie komfortu

Čo sa týka kontaktných šošoviek, my v spoločnosti CooperVision chápeme význam komfortu. Dôvodom je,že všetky kontinuálne kontaktné šošovky Biofinity sú vyrábané technológiou Aquaform® Comfort Science™. To znamená, že nositelia šošoviek majú prínos z:

prirodzene hydrofilnej šošovky, ktorá v sebe viaže vodu a minimalizuje tak dehydratáciu
šošovky, ktorá zostáva zmáčanlivá aj bez potreby prísad zvlhčujúcich látok
vysokému obsahu vody potrebnej pre oči s vysychaním, ktoré súvisí s vekom
Technológia v prospech videnia

Vynikajúce videnie na každú vzdialenosť je hlavnou vlastnosťou multifokálnych kontaktných šošoviek. Technológia Balanced Progressive™ spoločnosti CooperVision využíva dve rozličné optické varianty na zabezpečenie mimoriadneho videnia na všetky vzdialenosti– blízke, stredné i vzdialené.

Každé oko je iné a každý životný štýl má odlišné nároky.

Navštívte našu mikrostránku Biofinity multifocal, aby ste sa viac dozvedeli.

unnamed (1)

Technológia v prospech videnia:

Vynikajúce videnie na každú vzdialenosť je hlavnou vlastnosťou multifokálnych kontaktných šošoviek. Technológia Balanced Progressive™ spoločnosti CooperVision využíva dve rozličné optické varianty na zabezpečenie mimoriadneho videnia na všetky vzdialenosti– blízke, stredné i vzdialené.

Každé oko je iné a každý životný štýl má odlišné nároky.

Navštívte našu mikrostránku Biofinity multifocal, aby ste sa viac dozvedeli

Keďže vaša ambulancia očného lekára alebo špecializované aplikačné stredisko je najlepším zdrojom informácií ako napríklad starostlivosť o kontaktné šošovky, aplikácia kontaktných šošoviek, respektíve ako nasadiť kontaktné šošovky a korektne „čo robiť“ a „čo nerobiť“, ako aj video o starostlivosti o kontaktné šošovky (nižšie) vám poskytnú všeobecné pokyny.

ČO ROBIŤ:

  • Skôr ako prídete do kontaktu so svojimi kontaktnými šošovkami rukami, umyte si ruky jemným mydlom a osušte ich uterákom (utierkou), ktoré nepúšťajú vlákna
  • Kontaktné šošovky si vkladajte alebo vyberajte v rovnakom poradí (najprv ľavá a potom pravá alebo naopak), aby ste si ich nezamenili
  • Kontaktné šošovky čistite, oplachujte a dezinfikujte podľa pokynov svojho očného špecialistu vždy, keď ich vyberiete
  • Ak nádoby s roztokmi nepoužívate, vždy ich uchovávajte zatvorené
  • Puzdro na kontaktné šošovky čistite denne
  • Puzdro na kontaktné šošovky vymieňajte každé tri mesiace
  • Predtým ako pôjdete plávať, si kontaktné šošovky vyberte

ČO NEROBIŤ:

  • Nedovoliť, aby sa mydlá, kozmetika alebo iné látky dostali do styku s kontaktnými šošovkami
  • Nenosiť kontaktné šošovky dlhšie, ako je predpísaná doba
  • Nedotýkať sa okraja nádoby s roztokom na starostlivosť o kontaktné šošovky iným predmetom, vrátane vašich prstov či kontaktných šošoviek
  • Nepoužívať roztok na starostlivosť o kontaktné šošovky opakovane, alebo dopĺňať ho do puzdra so starým roztokom na starostlivosť o kontaktné šošovky