orosoptik.sk | Rólunk
oros optik látszerész
5317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5317,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Rólunk

csaba

Üdvözöljük honlapunkon, kedves olvasó!

Fejlődő társadalmunkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a szellemi munka, és mivel az információk befogadására leginkább (kb. 80%-ban) a szemünket használjuk, ezért a „tökéletes“ látásra nagy szükségünk van.
Vállalatunk 1991-ben alakult Jókán, hogy Önöket hozzásegítse minden helyzetben a lehető legjobb (optimális) látás eléréséhez és megtartásához – legyen szó akár fizikai, akár szellemi megterhelésről.
A minőség nálunk egyben a garanciát is jelenti. Mindegy, hogy szemüvegkeretekről, napszemüvegekről, szemüveg- vagy kontaktlencsékről illetve tartozékokról van szó – szakképzett munkatársaink segítenek Önnek a lehető legtesthezállóbb terméket kiválasztani.

Minden látogatónknak igyekszünk kellemes környezetet és szaktanácsadást biztosítani.

A 2000-es évtől minden látszerészboltunkban ( Bős, Jóka, Alistál, Dunaszerdahely, Komárom, Nagymegyer) látásvizsgálat lehetőségét is kínáljuk. Ez a szolgáltatás nálunk egészen alacsony díj ellenében folyik és különböző szemklinikákon praktizáló szemorvosok által, valamint optometristák által biztosított.

Köszönjük az eddig tanúsított bizalmukat. Merjük remélni, hogy árucikkeink és szolgáltatásaink választékában továbbra is sikerrel megtalálják számításukat, jobbá teszik látásukat és megjelenésüket egyaránt.

Viszontlátásra!

az Oros Optik csapata

Obchodné meno: Csaba Oros – Oros Optik
Živnostenský register č: 202-9482
Sídlo: 925 23 Jelka Jamová 620/13
IČO: 17758017
DIČ: 1020273771
IČ DPH: SK1020273771
Korešpondenčná adresa:
Csaba Oros – Oros Optik
Hlavná 49
930 10 Dolný Štál

"Kvalita znamená že robíte niečo dobré, aj keď to nevidia."

HENRY FORD

"A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, amikor nem látják."

HENRY FORD